Cum comand

Detalii despre comenzi, livrare si plata

Puteţi comanda produsele noastre folosind următoarele metode:

1. Prin intermediul coşului de cumpărături din acest magazin online. Pentru aceasta navigați prin magazin și adăugați în coșul de cumpăraturi produsele dorite (specificand cantitatea), iar apoi urmați pașii necesari până la finalizarea comenzii. Va recomandam ca in pagina Contul meu sa va faceti un cont pe siteul nostru in care veti vedea mereu produsele comandate si alte detalii ale comenzilor.

2. Prin telefon: 0729 636 171

3. Prin e-mail: comenzi @ sempernatura.ro . Se vor specifica: produsele şi cantitatea dorita; adresa de facturare / livrare completa; nume platitor / destinatar; telefonul de contact.

Cum se efectueaza livrarea si plata?

Livrarea produselor pe care le comandati se efectueaza prin curier rapid si costa de 20 lei, dar la comenzi peste 150 lei oferim livrare gratuita (in cosul de cumparaturi – pagina Produse – bifati Livrare gratuita).

 

 

Apoi dati clic pe Continua cu finalizarea comenzii, completati cu datele de facturare si livrare si alegeti modalitatea de plata: online cu card bancar sau ramburs la curier cand primiti coletul.

Dupa ce ati efectuat o comanda in magazinul nostru online, veti fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii, apoi produsele va vor fi trimise prin curier rapid care va face livrarea la adresa indicata de dumneavoastra. Expedierea produselor se va face in 1-3 zile lucratoare.

MOMENTAN MAGAZINUL ONLINE SEMPER NATURA ESTE INCHIS!

Date de contact

 

0729 636 171

contact @ sempernatura.ro

București, sector 5, str. Năsăud 7

Semper Natura

Produse naturale din zone sălbatice, nepoluate