Despre Semper Natura

Cum a apărut acest magazin online și ce dorim să oferim

Semper Natura – Întotdeauna Natura

Semper Natura a apărut ca urmare a unei preocupări pentru o viață sănătoasă, trăită folosind numai hrană și remedii naturale, ale cărei beneficii vrem să le împărtășim cu voi toți.

Dorința noastră este să oferim tuturor doritorilor imformații, remedii și soluții naturale pentru un preaplin de sănătate și energie. Așa cum a spus odinioară Hipocrat: Hrana voastră să vă fie leac, iar leacurile să vă fie hrană.

Credem că Natura are deja toate soluțiile pentru ca noi să avem tot ceea ce ne face să fim fericiți și să avem mereu o formă vitală perfectă. Chiar dacă în mod firesc noi, oamenii, suntem strâns legați de Natură, așa-zisa civilizație modernă ne-a îndepărtat în mare măsură de însăși sursa esențială a vieții noastre. Ne dorim să readucem Natura în viața noastră, a tuturor, sub forma unor produse naturale excepționale.

Suplimente alimentare 100% naturale fără conservanți

Leacuri pentru suflet, hrană pentru trup

Stil de viață sănătos

Scopul nostru este să promovăm doar produsele naturale și autentice, sănătoase, fără adaosuri și fără conservanți chimici. Dorim să promovăm un stil de viață în acord cu Natura.

Promisiunea noastră este că vom pune sănătatea voastră mai presus de orice interese mercantile în alegerea remediilor, a suplimentelor naturiste și a informațiilor pe care vi le vom oferi.

Să alegem întotdeauna Natura și produsele sale sănătoase – așa se traduce Semper Natura.

Date de contact

 

0729 636 171

contact @ sempernatura.ro

București, sector 5, str. Năsăud 7

Semper Natura

Produse naturale din zone sălbatice, nepoluate